There are 27 great saints who gave us the holy text of Thirumurai. They are like the 27 constellation of stars in the sky. The most amazing part is God Himself in the name of Thiruvalavayudaiyar is one of the composers. What more glory needs to be said on these great people. The life history of these saints on the pages below.
Thirunyana Sambandhar (திருஞானசம்பந்தர்)
Thirunavukkarasar (திருநாவுக்கரசர்)
Manikka Vasakar (மாணிக்கவாசகர்)
Thirumalikaith Thevar (திருமாளிகைத் தேவர்)
Karuvurth Thevar (கருவுர்த் தேவர்)
Punthuruththi Nambi Kadanambi (பூந்துருத்தி நம்பி காடநம்பி)
Kandaradhiththa Choza Dhevar (கண்டராதித்தர்)
Thiruvaliyamudhanar (திருவாலியமுதனார் )
Purudoththama Nambi (புருடோத்தம நம்பி )
Alavayudaiyar (திருவாலவாயுடையார் )
Karaikkal ammaiyar (காரைக்கால் அம்மையார்)
AiyadikaL kadavar kon (ஐயடிகள் காடவர்கோன்)
Kkazaritru arivAr (கழறிற்று அறிவார் (சேரமான் பெருமாள்)) (chEramAn perumAL nAyanAr)
Ilamperuman Adikal (இளம்பெருமான் அடிகள்)
Pattinaththar
Nambiyandar Nambi (நம்பியாண்டார் நம்பி)
Chekkizar (சேக்கிழார்) - சேக்கிழார் ஆராய்ச்சி நூல் - டாக்டர். மா. இராசமாணிக்கனார்.
1. Complete 12 Thirumurais (பன்னிரு திருமுறை முழுவதும்)
2. Life history of 63 nAyanmAr